cart empty

Indkøbskurv (0)

0,00 EUR

vores top produkter

 • Klik for rabat
  7,92 L (1,09 EUR / 1L)
  64,94 DKK
  8,67 EUR
 • flag-top
  7,92 L (0,93 EUR / 1L)
  54,98 DKK
  7,34 EUR
 • Klik for rabat
  7,92 L (1,21 EUR / 1L)
  71,98 DKK
  9,61 EUR
30 60 90 Alle

pricefilter:

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
1 til 30 ud af 1106

Drikkevarer

Velkommen i online-shoppen for grænsehandel i Tyskland! Her får du et overblik over vores kæmpe udvalg af drikkevarer – og de skarpeste tilbud. De er delt op i vores seks hovedkategorier:

Køb dåseøl i Tyskland

Indenfor øl har vi mange forskellige slags fra populære og mindre kendte bryggerier i Danmark, Tyskland, Sverige, Tjekkiet og mange andre lande fra hele verden. Deriblandt mange variationer som for eksempel pilsener, lager, lys ale og mørk ale, hvedeøl, Porter, Stout samt specialøl som julebryg og påskebryg. Af danske mærker kan vi tilbyde øl fra Faxe, Carlsberg, Tuborg, Albani, Ceres, Harboe, Thor og Slots. For jer der er vilde med udenlandsk øl, har vi altid gode tilbud på kendte ølmærker fra de største ølnationer som for eksempel Heineken, Guinness, Warsteiner og Budweiser

Spar penge på spiritus

Spiritus er der også mange penge at spare på i Scandinavian Park! Vi har super lave priser på alt fra gin til vodka. Nyd et dejligt glas rom eller whiskey om aftenen eller hyg dig med en hjemmelavet longdrink eller cocktail. Alle ingredienserne får du i Scandinavian Park i Handewitt. Mange af de alkoholiske drikke kan også købes i miniudgaver eller store, flotte gaveæsker fra kendte mærker som Absolut, Jim Beam, Famous Grouse, Captain Morgan, Baileys eller Bacardi.

Vi elsker vin – og gode tilbud

Reserver din rødvin, hvidvin eller rosévin her, inden du kører til Scandinavian Park Handewitt. Vi har over 100 forskellige rødvine fra hele verden på vores hjemmeside, som du kan vælge fra. For at bevare overblikket kan du sortere dem efter navn, land eller pris. Det er spændende at prøve noget nyt en gang imellem, men hvis du gerne vil være sikker på, at vinen falder i din smag, så kom i Scandinavian Park, smag en vin og få et par gode råd af vores eksperter. De hjælper med at finde den rigtige dråbe.

Bestil din Cider i Scandinavian Park

Cider har de seneste år for alvor gået sin sejrsgang i vore områder. Den perlende, let alkoholiske drik af gæret frugtsaft fås nu også i Scandinavian Park i forskellige smagsretninger. Udover den klassiske æbledrik er der for eksempel også cider med pæresmag, skovbær, jordbær, passionsfrugt, hyldeblomst eller citron. Én ting har de alle tilfælles: de er dejlig forfriskende! Vi har alle de førende mærker indenfor den populære drik som Rekorderlig, Cult og Somersby samt mindre kendte mærker som Xide eller Kopparberg.

Pantfri sodavand i Scandinavian Park grænsehandel!

Næsten alle vores kunder tager mindst én ramme sodavand med hjem, når de handler ind hos os. Cola er stadig meget populær, men der bliver også købt rigtig mange læskedrikke med andre smagsretninger som citron, appelsin eller sport. Efterhånden er der også kommet nye spændende aromaer til som hindbær, blåbær, lakrids, bitter lemon, tonic water, grapefruit og vandmelon. Producenter som Nikoline, Harboe eller Egekilde er blevet meget opfindsomme med tiden og kommer tit med nye trends indenfor de søde sager.