cart empty

Indkøbskurv (0)

0,00 EUR

vores top produkter

 • Klik for rabat
  7,92 L (1,21 EUR / 1L)
  71,98 DKK
  9,61 EUR
 • Klik for rabat
  7,92 L (0,83 EUR / 1L)
  48,98 DKK
  6,54 EUR
 • Klik for rabat
  7,92 L (1,21 EUR / 1L)
  71,98 DKK
  9,61 EUR
30 60 90 Alle

pricefilter:

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
1 til 30 ud af 82

Online-shop for grænsehandel i Tyskland

I Scandinavian Park Handewitt får du altid de skarpeste tilbud på sodavand, slik, vin, spiritus og øl. Med online-shoppen får du mulighed for at reservere varer, så de ligger klar til afhentning næste gang du er i Handewitt. Den 2 500 kvm store butik ligger direkte ved motorvejen A7/E45 lidt syd for den dansk-tyske grænse. Det er hurtigt, nemt og billigt at komme ned til os – og der er masser af penge at spare. Én af de ting, vi sælger mest af er øl.

Stort udvalg af øl og gode tilbud

Vores kunder er rigtig glade for den gærede drik og med Scandinavian Parks kæmpe udvalg finder alle deres yndlingsøl hos os. Mange danske kunder støtter det lokale øl fra danske bryggerier som eksempelvis Harboe, Fuglsang, Ceres, Faxe, Carlsberg, Ceres eller Tuborg. Der er mange forskellige slags at få: lys øl og mørk øl, let øl og stærk øl. Selvfølgelig byder vi også på special-øl på visse tider af året som påskebryg eller julebryg.

Tyske og internationale øl

En tysk øl må efter „Reinheitsgebot“ kun indeholde naturlige ingredienser og skal brygges uden tilsætningsstoffer. Sådan har det været i mere end 500 år. Der må udelukkende benyttes maltede kornsorter som byg, hvede, rug, humle, gær og vand til brygningen. Det er en slags kvalitetskontrol, så man kan være sikker på, at alle øl, som bliver brygget i Tyskland opfylder nogle kvalitative mindstekrav. Og disse mindstekrav ligger ret høje. Måske er det derfor, at vores kunder køber store mængder af tysk øl. De elsker Warsteiner, Beck´s, Holsten og Flensburger Pilsener for kun at nævne et par stykker. Navnet pilsener stammer i øvrigt fra Tjekkiet – eller nærmere sagt den fjerdestørste by i landet, som bærer navnet Plzeň. I vores online-shop har vi de original tjekkiske pilsener 1795 og Budweiser som exportvare.

Ølfest med Scandinavian Park grænsehandel

Verdens største ølfest bliver hvert år afholdt i München i Bayern. Der ventes 6 millioner gæster og der bliver solgt og drukket ca. 1 l øl per gæst. Der bliver drukket Weißbier, som er en undergæret lys øl. I Scandinavian Park i Handewitt får du også en del mærker, som tilbyder denne slags øl. I online-shoppen kan du forudbestille Franziskaner, Paulaner og Erdinger, hvilke allesammen tilhører denne genre. De kan købes i rammer med 24 dåser og koster ca. en femtedel af prisen på en „Mass“ på Oktoberfest i München.

Køb flere – spar mere

Mange af de øl vi tilbyder bliver billigere, jo flere man køber. Der er tit rabatter hvis man køber tre rammer dåseøl på én gang og det sætter vores kunder pris på. Bagagerummet bliver fyldt op og et stort antal kunder har endda en trailer med for at få det hele med hjem. Reserver dine varer her i online-shoppen for grænsehandel, så står de klar til afhentning, når du kommer til Handewitt.