cart empty

Indkøbskurv (0)

0,00 EUR

vores top produkter

 • Klik for rabat
  7,92 L (1,09 EUR / 1L)
  64,94 DKK
  8,67 EUR
 • flag-top
  7,92 L (0,93 EUR / 1L)
  54,98 DKK
  7,34 EUR
 • Klik for rabat
  7,92 L (1,09 EUR / 1L)
  64,94 DKK
  8,67 EUR
30 60 90 Alle

pricefilter:

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
1 til 30 ud af 66

Sodavand fra Scandinavian Park grænsehandel

Nogle kalder dem for sodavand, andre siger softdrink eller læskedrik. Kært barn har mange navne og alle tænker jo på de samme drikkevarer, når de hører om dem: Coca Cola, Fanta, Sprite, Harboe, Pepsi, Mirinda, 7up, Faxe Kondi, Carlsberg Sport, Schweppes eller Mountain Dew. De er søde eller de er sure og de kan fås i alle mulige farver og smagsretninger. 

Vand med smag og brus

Danskvand kan efterhånden også fås i mange forskellige slags. De er knap så søde som almindelig sodavand, men dejlig forfriskende og en god afveksling til danskvand eller kildevand uden smag. Egekilde har sit udspring på Sydsjælland og er danskernes foretrukne vand. I Scandinavian Park kan du få Egekilde med blåbær/granatæble, citron, hindbær, tranebær, æble kiwi eller som rent vand – for eksempel fra Aqua d´or De kan derudover fås med eller uden brus samt med let brus.

God energi med Energy Drinks

Nye energidrikke skyder konstant op af jorden. De hedder V12, Monster, Red Bull, Hustler, Cult eller som noget helt nyt: lakrids Power Drink eller Dynamite Power Drink. Energy Drinks er mere populære end nogen sinde før. Og det har en ret enkel grund: de giver et sus – på den gode måde! Køb dem i Scandinavian Park til billige penge – de kan også fås uden sukker. Der er efterhånden en del festglade mennesker, som bruger „Energizers“ til at blande drinks med. Dermed undgår man at blive træt, mens festen er i gang. Men man skal lære at dosere det ordentligt, for på et eller andet tidspunkt skal man jo sove igen. 

Grænsehandel over nettet med Scandinavian Park

Sodavand er der et kæmpe udvalg af i Scandinavian Park grænsehandel. Du kan få alle de kendte danske og internationale mærker som Carlsberg, Tuborg, Ceres, Faxe, Harboe, Egekilde, Coca Cola og Pepsi til billige priser et par kilometer syd for grænsen. Grundet de gode tilbud og den hyggelige stemning strømmer danske kunder til. Og de skal mindst have én ramme sodavand med. For tit kan det svare sig at købe tre på én gang.