cart empty

Indkøbskurv (0)

0,00 EUR

vores top produkter

 • Klik for rabat
  3 L (3,56 EUR / 1L)
  79,92 DKK
  10,67 EUR
 • flag-top
  0,75 L (6,23 EUR / 1L)
  34,98 DKK
  4,67 EUR
 • flag-top
  0,75 L (5,05 EUR / 1L)
  28,39 DKK
  3,79 EUR
30 60 90 Alle

pricefilter:

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
1 til 30 ud af 320

Scandinavian Park grænsehandel online-shop

Velkommen i online-shoppen for grænsehandel i Tyskland! Reserver dine varer her, så står de klar til afhentning næste gang at du er i Handewitt. Der er både slik, øl, spiritus, sodavand og selvfølgelig også vin. Beliggenheden direkte ved motorvejen A7 gør det nemt og hurtigt for dig at finde frem til os.

Rødvin og hvidvin til små priser

Både i vores grænsehandel i Handewitt og her i vores online-shop har vi et kæmpe udvalg af vin. Der er alle mulige slags rødvin, hvidvin og rosévin fra hele verden. Alle de berømte vinområder er repræsenteret her: for eksempel Italien, Frankrig, Spanien, Tyskland, Sydafrika, Chile og Argentina. Scandinavian Park grænsehandel henter dem allesammen til Handewitt og du kan få dem med hjem til Danmark til billige penge. Af de mere kendte er at nævne: Alamos, Concha Y Toro, Faustino, J.P. Chenet, Grand Sud, Sunrise og Verosso.

Fine tilbud på vin i Scandinavian Park

I indkøbsmarkedet kan du tit få lov til at smage forskellige vine. Vores eksperter i vinafdelingen giver dig gode råd om de forskellige druer som Cabernet Sauvignon, Shiraz, Riesling, Merlot eller Cabernet Carmenere, men i sidste ende er det smagen der er afgørende. Der er både søde, tørre, fyldige og lette – alle i mange forskellige variationer. Kom til Handewitt og smag, 

Prop eller skruelåg?

Alle kender den gode, gamle flaske med korkproppen. Det er klassikeren, som vi allesammen har hældt op af. Men efterhånden kan man også få vin i andre emballager. For det første er der kommet skruelåg på nogle af flaskerne. Dermed slipper forbrugeren for korksyge vine. Samtidig viser undersøgelser, at vinen holder sig friskere når den er tappet med skruelåg.

Vin på flaske eller Bag-In-Box?

En anden smart mulighed er det såkaldte Bag-In-Box-system. Det drejer sig om en lufttæt pose med vin i. Denne pose ligger i en papkasse, som du ser den i indkøbsmarkedet. Mange af vores Bag-In-Box har en indbygget tappehane, som kan lukkes fuldstændigt, så der ikke kommer luft til vinen. På den måde kan man have lang glæde af en 3 liters yndlingsvin. Du er garanteret en vin med lang holdbarhed, hvis du vælger denne moderne emballage.