cart empty

Indkøbskurv (0)

0,00 EUR

vores top produkter

 • flag-top
  2,9 KG (5,99 EUR / 1KG)

  130,03 DKK

  179,69 DKK

  Pris: 23,99 EUR

  Specialpris: 17,36 EUR

 • flag-top
  2,4 KG (9,45 EUR / 1KG)
  169,95 DKK
  22,69 EUR
 • flag-top
  0,86 KG (10,40 EUR / 1KG)
  66,96 DKK
  8,94 EUR
30 60 90 Alle

pricefilter:

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
1 til 30 ud af 579

Chokolade, lakrids og vingummi i Scandinavian Park grænsehandel

Hygge og slik hører sammen som pot og pande. Og i Scandinavian Park grænsehandel i Handewitt får du det store udvalg til små priser. De søde sager findes i utallige former, farver og smagsretninger og hverken børn eller voksne kan holde fingrene fra det. Ingen siger nej til et stykke chokolade, vingummi, lakrids eller et bolsje i ny og næ. 

Chokoladebarer i Scandinavian Park

Chokolade består af kakaopulver, kakaosmør og sukker. Den er næringsrig og velsmagende og har en opkvikkende virkning. Chokoladebarer er en meget populær form for chokolade, hvor der kan være tilsat mange forskellige ingredienser. I Snickers er der for eksempel peanuts og karamel, i Twix er der kiks, i Bounty er der kokos, i Balisto er der korn, i Daim er der mandel og karamel i After Eight er der mynte, i Merci er der lidt af hvert, mes der i Anthon Berg tit er marcipan.

En god plade chokolade

Man kan selvfølgelig også få chokolade i den gode gamle pladeform fra kendte mærker som Milka, Ritter Sport eller Marabou. Ovre i den eksklusive ende har vi Valrhona chokolade fra Frankrig, som man ikke kan købe i almindelige supermarkeder eller butikskæder. 

Vingummi – tygge og hygge

En anden ting der ikke må mangle i nogen slikskål er vingummi. Haribo og Katjes er nok de mest kendte producenter af de farverige bolsjer, men der er mange flere producenter, som du kan møde i Scandinavian Park. For eksempel tyske Trolli, Red Band, Maoam, Rexim eller engelske Bassett, som producerer de kendte Wine Gums. 

Lakrids – sort og sødt

Nogle af vores vingummier har også en del lakrids i sig. For eksempel vampyrer eller sutterne fra Haribo. Lakrids stammer fra lakridsroden og den findes både som rød, sort og som saltlakrids. I Handewitt finder du pingviner, fisk, vampyrer, snegle, snører, piber og meget mere. For dem som ikke vil spise en hel pose af den samme slags slik, findes der også mange gode blandede dåser og poser: de mest kendte er nok tyske Haribo Colorado og danske Matador Mix. 

Bolsjer, slikkepinde og tyggegummi i Scandinavian Park

Derudover kan man også forudbestille mange slags bolsjer, eller „bolcher“ som er den uofficielle stavemåde. Alle børn kender det sjovt formede og farvede slik fra BonBon som for eksempel „lossepladsen“ eller tyrkisk peber og dumle fra det finske firma Fazer. De lækre karameller kan også fås som slikkepinde, som vi også har et stort udvalg af i Handewitt og i online-shoppen. „Lolly“ bliver de kaldt syd for grænsen og de mest kendte lige nu er vel nok Chupa Chups. En klassiker indenfor slik er tyggegummi og Stimorol bliver der solgt rigtig meget af i Handewitt. Dem kan du også forudbestille i vores netbutik til fordelspris. Og når vi nu er ved stærkt slik, skal Gajol og Fisherman selvfølgelig også nævnes. 

Find dem i vores online-shop og reserver de gode tilbud til afhentning.